Despre Laboratorul de Online

Cu toţii am avut până acum ocazia să ne aflăm în cabinetul unui doctor. Fie pentru o simplă răceală, o alergie sau doar pentru un control, cu toţii am fost cel puţin o dată pacienţi. Cabinetul unui doctor este acel loc în care aflăm soluţia pentru problema noastră medicală şi primim o reţetă pentru un anumit tratament.

Laboratorul de Online funcţionează pe acelaşi principiu.

În doar 3 ani de la prima ediţie, Laboratorul de Online a devenit unul din cele mai practice şi eficiente cursuri de marketing online din România, datorită metodei interactive de prezentare folosită. Fiecare participant vine cu propriul laptop şi simulează, pe parcursul celor două zile, o strategie de marketing online pentru propria afacere sau organizaţie.

Astfel, participanţii au ocazia să înveţe practic cele mai importante metode de online de la ora actuală: Google Ads şi Facebook Ads, direct sub îndrumarea a doi specialişti care lucrează cu aceste metode în fiecare zi, în cadrul agenţiei The Pharmacy.

Dacă vrei să vezi cum se desfăşoară cursurile noastre, vizionează următorul videoclip:

Laboratorul de Online, un proiect The Pharmacy

Te invităm să faci cunoştinţă cu echipa noastră, formată din 2 tineri specialişti în The-Pharmacy-logomarketing online care, în urmă cu 7 ani, au înfiinţat agenţia de performance marketing The Pharmacy. În cadrul agenţiei, sute de afaceri au găsit tratamentul potrivit pentru a-şi îmbunătăţi prezenţa online şi a-ţi spori vânzările. Mai multe detalii poţi găsi pe the-pharmacy.eu

Din 2012 şi până în prezent, Agenţie The Pharmacy a ajutat peste 300 de companii în dezvoltarea campaniilor de performance marketing. Lucrează activ cu peste 130 de companii online, majoritatea dintre ele fiind magazine online.

Tot în anul 2012, din nevoia de a ne face mai accesibile soluţiile noastre de online, am pus bazele iniţiativei de cursuri practice Laboratorul de Online.

Echipa de traineri Laboratorul de Online

Ovidiu Balcacian trainer laboratorul de onlineOvidiu Bălcăcian – Specialist Facebook Marketing

Ovidiu a gestionat peste 200 de campanii în Facebook Ads în ultimul an.

Laurentiu Mihai trainer laboratorul de onlineLaurenţiu Mihai – Senior Consultant Google AdWords

Laurenţiu este specialist acreditat Google şi a administrat peste 2 milioane de dolari în ultimul an.