Laurentiu Mihai trainer laboratorul de online

Laurențiu Mihai

Share on Facebook0Email this to someone

Laurenţiu Mihai a intrat pentru prima oară pe internet acum mai bine de 15 ani şi a fost ca o dragoste la prima vedere. În prezent este pasionat de tot ce înseamnă online, marketing dar şi de domeniul financiar şi crede că acestea sunt şi domeniile în care îşi poate pune amprenta. Pentru pasiunea cea din urmă, a realizat un blog care îi poartă numele (www.laurentiumihai.ro) şi care din 2012 până în prezent a ajuns să fie blogul cel mai căutat din România în mediul online când vine vorba de educaţia financiară.

Laurențiu este cofondatorul agenţiei de marketing bazat pe performanță, The Pharmacy. Este coordonatorul departamentului de Google AdWords în cadrul agenţiei şi se ocupă de tot ce înseamnă strategie şi imagine pe motoarele de căutare. Până în prezent a ajutat peste 60 de clienţi din România să își îmbunătățească strategiile de online. Deţine şi acreditare certificată Google AdWords.

Laurențiu face parte din echipa de traineri Laboratorul de Online și susţine frecvent traininguri de Google AdWords în diferite oraşe din România.

Mai multe detalii despre Laurenţiu găsiţi pe blogul său personal, pe Facebook sau pe LinkedIn.

Dacă doreşti să vorbeşti cu el, îl poţi contacta la adresa de email: laurentiu.mihai@laboratoruldeonline.ro

Înapoi

Training-uri susținute